DESPRE NOI

dsc_0139

Mărturii miere nuntă și botez

Realizăm la comandă mărturii personalizate borcănașe cu miere după tematică, cu design-ul și grafică în funcție de evenimentul dumneavoastră de 30gr sau 50gr, precum și combinații speciale cu miere și nucă / miere și migdale sau mărturii personalizate cu scortisoară și plante.

Planificarea nunții visate reprezintă unul dintre cele mai importante momente, ținând cont că dorim că această să fie perfectă. Este un prim pas pentru viața în doi, de aceea fiecare detaliu este important. Noi, echipa Mărturii Miere, ne-am propus să fim alături de cei care sunt la început de drum. Avem convingerea că lucrurile mărunte – o mărturie, un gest, un gând pus în practică – vorbesc de la sine în aceste ocazii unice. Mărturiile au devenit deja o tradiție, unde mirele și mireasa găsesc modul perfect de a le mulțumi oaspeților pentru prezență la eveniment.

2

Mărturii Miere a luat nastere pentru că voi să lăsați în grija noastră mărturiile și accesoriile pentru nuntă sau botez, astfel încât să alocați mai mult timp celor dragi. Site-ul vă oferă o gamă vastă de produse care vă vor ajuta în organizarea evenimentului perfect. Echipa noastră vă pune la dispoziție marturii nuntă / botez elegante, pe care le veți oferi cu mândrie invitaților.

Aici veți întalni cele mai mici prețuri pentru o gamă variată de produse destinate momentelor importante din viața voastră. Tot aici veți descoperi și mărturii sau accesorii care pot fi personalizate în funcție de dorințele voastre.

Sperăm să vă bucurați de vizita pe site-ul nostru www.marturiimiere.ro, contactaţi-ne.

Vă transmitem cele mai calde gânduri și vă dorim să aveți parte de evenimentul perfect la care ați visat.

Cod produs: P_001 - Preț 55,00 lei

Pahare miri și nași

Paharele pentru miri sunt unele dintre cele mai importante și admirate elemente decorative din cadrul unei nunți. De aceea paharele de nuntă trebuie realizate cu atenție și dedicație, pentru că cea mai importantă zi din viața unui cuplu să devină o amintire de neprețuit.

Pentru mirii iubitori de cadouri handmade, se pot crea după cerințele dvs. pahare miri handmade, cu detalii din dantelă invechită manual și flori handmade, finisate prin aplicații de pietre/scoici/pictură.

 

 

Magneți personalizațiCover_Nunta

Realizăm magneți de frigider de orice mărime și de grosime între 0,4 si 0,6 mm. De asemenea dacă dorești să îi suprinzi pe cei dragi cu un ceva inedit le poți oferi un cadou deosebit, un magnet de frigider personalizat. Magneții de frigider personalizați sunt o modalitate creativă de a tipari și expune cele mai frumoase fotografii din excursii sau de la întâlnirile cu cei dragi. Impresionează plăcut prietenii și rudele cu invitații și mărturii de nuntă sau de botez pe folie magnetică!

Cover_BotezMagneți personalizați cu imaginea copilului sau a tinerilor căsătoriți. Fotografiile sunt pe suport magnetic, astfel încât pot fi “lipite” pe frigider sau alte obiecte metalice, fiind astfel un excelent mod de a-ți impresiona apropiații. Sunt ideale că mărturii la botez sau nuntă, accesibile ca preț și de mare efect. Magneții de frigider sunt realizați manual.

Dimensiunile încep de la 5x7, 6x9, 10x15 cm la cerere se pot face și alte dimensiuni pana A4. Suportul magnetic este de 0,4 sau 0,6 mm, iar calitatea este fotografică.

La cerere se poate modifica, poate rămâne imaginea simplă, iar textul este la alegere. Personalizarea este gratuită.

Comenzi realizate 2016

Mărturii pentru nuntă
32
Marturii pentru botez
42
Etichete
4
Pahare miri și nași
2

În cazul în care v-am trezit interesul nu ezitați să ne contactați.